Avatar

Goddag, fremmede!

Det ser ud til, at du er ny. Hvis du vil involveres, klik på en af disse knapper!

Joan

Om mig

Jeg er en kvinde fra 1981, som har et arveligt dobbeltsidet høretab. Jeg har både gået i Centerskole samt været enkeltintegreret. Jeg bor i Slagelse, som er min base for mine to katte og jeg, mit arbejde og familielivet. Jeg er aktiv med badminton, cykling, have, vinsmagning, andre udendørs aktiviteter samt kulturelle indslag. Jeg fik CI (Naida Q70) på højre øre i oktober 2013 i Odense og bruger Naida Høreapparat på venstre øre. Mit arbejde i fabrikshal giver udfordringer for apparaterne, og blandt andet er jeg derfor nu i gang med at afklare, om jeg skal have CI nr. 2.

Om

Brugernavn
Joan
Oprettede sig som bruger
Besøg
8
Sidst aktiv
Roller
Members, Mentor

Mentor information

Det bedste ved mit AB cochlear implant er
At høre-vidden er øget drastisk og at jeg ikke er afhængig af mundaflæsning mere, da det gav meget nakke/skulder spændinger. Det er en ren lyd, som ikke er begrænset af ens hørerest område.
Med mit AB cochlear implant, kan jeg:
høre fuglesang så godt, at jeg tror, vinduet er åbent høre når kattene bevæger sig og spiser høre TV nogenlunde uden hjælpemidler høre på afstand og bedre retningsbestemmelse høre ure og andet som tikker undlade at mundaflæse hovedparten gå til banko
Min yndlingslyd er
fuglesang, når det ikke er solsorten og duen.
Jeg valgte AB fordi
telespolen fungerede 100% godt, fjernbetjening kunne undværes, samarbejdet med direkte brug af hjælpemidler samt med Phonak høreapparater æstetikken
Jeg er BEA mentor fordi
det er os brugere, der som regel ved bedst og finder de bedste løsninger. Jo mere selvhjælp, jo mere udbytte og kvalitet i hørelsen og dermed i livet. Alt for mange får ikke, hvad de har krav på, af uvidenhed. Jeg er aktiv på ABs Facebook gruppe samt på den lokale gruppe for Kommunikationscentret.
Jeg kan hjælpe cochlear implant kandidater ved at
dele mine erfaringer, løsningsmuligheder, fif, nye oplysninger. Ligeledes har jeg også fokus på, at det ikke kun fysisk, hørelsen rykker sig, men psykisk rykker ens identitet sig også - og det kræver også sit arbejde, udover genoptræningsperioden.