Avatar

Goddag, fremmede!

Det ser ud til, at du er ny. Hvis du vil involveres, klik på en af disse knapper!

Trine · Junior Member

Om mig

Er født i 54 og erhvervsaktiv som teknisk assistent ved Herning Kommune på alm. vilkår. Er gift med Benny J. Sørensen, som også er AB-bruger. Har 3 børn og 5 børnebørn. Anvender mundaflæsning. Bruger skrive- / TSK-tolk ved møder og kurser, dog hvis der er flere end 3 - 4 deltagere. Har haft Comfort Audio-udstyr, men nu anvender jeg Tonax-udstyr, som jeg har glæde af.

Om

Brugernavn
Trine
Placering
Herning, Other ZEBRA
Oprettede sig som bruger
Besøg
16
Sidst aktiv
Roller
Members, Mentor

Mentor information

Det bedste ved mit AB cochlear implant er
At jeg er tryg ved at kunne høre lyde omkring mig og fange lidt mine børn og børnebørns tale udover mine kollegaers.
Med mit AB cochlear implant, kan jeg:
Overskride mine grænser på mit arbejdsmarked. Udvikle mig personligt og er for tiden tovholder i forbindelse med mit ansvarlige arbejdsområde i min afdeling. Høre mine børnebørn under pasning om natten ved brug af Aqua Case. Høre børn og voksne ved vandland og swimmingpool ved brug af Aqua Case. Høre musik via IPad eller PC ved hjælp af Compilot.
Min yndlingslyd er
Guitarlyde
Jeg valgte AB fordi
jeg fik i 2004 at vide, at AB-processor var velegnet til musik. Og dette produkt var dengang det eneste, der havde genopladelige batterier.
Jeg er BEA mentor fordi
jeg var kontaktet af AB og spurgt, om jeg ville være mentor. Jeg får glæde af at kunne hjælpe AB-brugere og kommende brugere ved at besvare på deres spørgsmål om produkter, tilbehør, træning osv.
Jeg kan hjælpe cochlear implant kandidater ved at
tale med dem under besøg eller chatte med dem og besvare på deres spørgsmål. Derudover kan jeg fremvise mit tilbehør under besøget, samtidig med de er informeret om, at der også findes andre muligheder.